Kommentarer: 2    Postet: 28.05.2012   Klokken: 12:44   Kategori: Blogg

Å være tenåring er ganske herlig. Nå til dags bruker de fleste tiden sin på å være ute med venner, feste og ha det gøy. Vi stikker på byen etter skola, shopper og kommer blid og fornøyd hjem. Vi kjøper det nyeste og dyreste i butikkene og prøver alltid å finne de kuleste og mest populære klærne. Jentene går med gjennomsiktig genser, mens gutta går rundt med buksa neppå knærne. Vi er opptatt av små ting som kan være alt fra ettervekst og kviser til ufortjente fotballmål på kamper.

Men ved siden av alt det her, har alle tenåringer følelser. Jeg er nesten sikker på at de fleste blir dumpa en eller flere ganger i løpet av tenåringsperioden. Noen kommer seg ganske raskt videre, andre bruker lengre tid. Jeg kan ikke si at jeg vet alt som foregår inne i hver enkelt, men tror de fleste føler en trang til å bare stoppe opp og ikke gjør noe.

Her kan dere få noen tips til hva dere kan gjør hvis dere bare får lyst til å grave dere ned. Ei søt jente med navn Marita har skrevet dette innlegget på bloggen sin, og alt som står der er bare utrolig bra! Les det ;)

Å ha venner er utrolig viktig når man er i en slik situasjon. Å ha noen man kan snakke med om ting som gjør vondt, gjør alt mye bedre. Kanskje det rett og slett er det som skal til for at det skal gå over. Hvis man blir dumpa føler man seg kanskje mindre verdifull, da er det fint å ha venner som kan prøve å rette det opp igjen.

Tonje 
du er den beste vennen jeg noen gang har hatt, og noen gang kommer til å få.
du er så utrolig herlig, og gjør dagene mine så mye bedre!
du er der for meg uansett hva, og jeg stoler 110% på deg.
vet ikke hva jeg hadde gjort hvis jeg hadde mista deg, klarer ikke å tenke den tanken.
er kjempeglad i deg og støtter deg fult og helt. ilu ;* 


  

    Kommentarer: 2    Postet: 28.05.2012   Klokken: 12:44   Kategori: Blogg
Marita Wik ♥   Postet: 28.05.2012  kl:19:30
Dere er supersøte jenter, begge to! :') Aner ikke hvor glad jeg er i dåkk altsååå! : D
tonje & ingermarie   Postet: 28.05.2012  kl:20:40
~Marita~: Marita <3


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 1, Tynset

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits